Aktiviti 2020

Recently Intel Foundation has pledged to support coronavirus relief efforts in communities where the company has a significant presence. On May 10th and 11th, 428 impacted and deserving families from a small town of Sungai Petani, 32km north of Intel Kulim Malaysia received Covid-19 relief packages containing perishable foods with personal supply of masks and hand sanitizers. The packages were delivered through a partnership with 2 schools in the district.

Untuk makluman, sekolah telah melancarkan dana untuk mendirikan surau dan telah melantik En Zubir Bin Othman (012-4809207) dan En Aznee Bin Othman (012-4323305) sebagai penyelaras untuk menggerakkan usaha pembinaan surau SMKBPJ. Penglibatan waris dalam aktiviti pengumpulan dana amat diperlukan. Sila kongsi dan tularkan usaha ini sambil bersama menyumbang seikhlas hati.

SMKBPJ ini telah terpilih sebagai sekolah transformasi kohort 3 dengan kebitaraan sekolah adalah Pembelajaran Abad ke-21. Saksikan amalan-amalan terbaik yang dilaksanakan.

Semua murid SMK Bandar Puteri Jaya dari tingkatan 1-4 adalah dikehendaki membuat pendaftaran aktiviti kokurikulum masing-masing untuk tahun 2020 melalui pautan di bawah. Sila klik pautan di bawah dan isi borang pendaftaran dalam bentuk "Google Form" yang disediakan. Tarikh akhir pengisian borang ini adalah pada hari Ahad, 12 Januari 2020.