.Seiring dengan penambahan pesat pelajar dan jumlah bilik darjah yang terhad, pihak sekolah (SMKBPJ) terpaksa mengadakan kelas terbuka di Dewan Bestari untuk menampung keperluan kelas tambahan yang agak kritikal. Oleh itu, pihak PIBG memohon bantuan dana dari waris yang berkemampuan untuk tujuan tersebut.

Untuk makluman, beberapa kelas tambahan telah mula beroperasi di Dewan Bestari dengan menggunakan kelengkapan meja, kerusi dan papan putih yang sedia ada, hasil derma warga Komuniti SMKBPJ. Pihak sekolah amat berterima kasih kepada penyumbang yang prihatin. Untuk merancakkan lagi projek wakaf ilmu, pihak sekolah ingin menambah bilangan meja dan kerusi supaya lebih banyak kelas tambahan dapat dijalankan secara serentak. Sumbangan meja dan kerusi yang diperlukan adalah sebanyak 80 unit setiap satu. Contoh meja seperti tertera dibawah.

Dermawan yang ingin menyumbang boleh berhubung terus dengan Cikgu Azhan di talian (019-473 0998). Klik nombor telefon untuk berhubung terus malalui applikasi WhatsApp. 

Projek wakaf ilmu yang telah dan sedang dijalankan:

 

 

 

Dermawan yang ingin menyumbang boleh berhubung terus dengan Cikgu Azhan di talian (019-473 0998). Klik nombor telefon untuk berhubung terus malalui applikasi WhatsApp.  Sumbangan tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.